Loading...

Szállítás és fizetés



A szállítási időt munkanapokban számoljuk, és minden egyes terméknél feltüntetjük. A vásárlót e-mailben értesítjük az áru feladásáról.


Az áruk kiszállítása az alábbiak szerint történik:

  • Reggel 8:00 óra előtt leadott megrendelések esetén a "raktáron - azonnal szállítható" megjelölésű áruk esetében, valamint utánvétes vagy online fizetés (bankkártya, online átutalás) esetén - a megrendelés napján történő kiszállítás. Reggel 8:00 óra után leadott megrendelések esetén - a következő munkanapon történő kiszállítás. A szállítási szolgáltatás a feladástól számított 72 órán belül kézbesíti az árut.
  • Minden más fizetési mód esetén - a szállítás a fizetésnek az eladó számláján való megjelenését követően (az áruk rendelkezésre állásától függően).
  • Amennyiben a megrendelésben több, eltérő elérhetőségű tétel van, a teljes megrendelés akkor kerül kiszállításra, amikor a megrendelésben szereplő összes tétel elérhető, azaz amikor a leghosszabb elérhetőségű tétel raktáron van.


Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott készletelérhetőség a raktárra vonatkozik, nem az üzletre. Ha az árut a raktárban szeretné átvenni, először rendelést kell leadnia, és telefonon értesítjük Önt, amikor az áru készen áll a raktárban (általában 2 napon belül).


Szállítási lehetőségek:

  • GLS, DPD szállítási szolgáltatás - a feladástól számított második munkanapon belüli kiszállítás. Ha ezt a szállítási módot választja, a fuvarozó SMS-ben is tájékoztatja Önt a szállítás időpontjáról.
  • Packeta - Nincs többé várakozás a futárra - rendelését az Önhöz legközelebbi 2400 magyarországi feladóhely egyikére küldheti *


* Ezt a kiszállítási lehetőséget az Ön által választott helyre csak akkor kínáljuk fel, ha a megrendelt termékek összsúlya a csomagolással együtt nem haladja meg az 5 kg-ot (az egyes termékek súlyát a termék képe alatt található TERMÉKLEÍRÁSOK fülön találja). Folyadékok (fertőtlenítőszerek) és 70 cm-nél hosszabb termékek szállítására nincs lehetőség.


Fizetési lehetőségek:

  • Banki átutalás - a megrendelés befejezésekor e-mailben kap visszaigazolást a megrendeléséről a teljes összeggel. A fizetés átutalással történik az Ön bankjából a mi számlánkra HUF-ban. Kérjük, a változó szimbólumként a megrendelés számát adja meg.


Az árut (a rendelkezésre állás függvényében) a fizetés számlánkra történő beérkezését követően küldjük ki. Ha sürgős a kiszállítás, kérjük, válasszon más fizetési módot:


  • Utánvétel - a futár a teljes összeget készpénzben veszi át a megrendelőtől a küldemény átvételekor. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kártyás fizetés nem biztos, hogy lehetséges (a fizetési terminálok elérhetőségétől függően).
  • PayU (online fizetés) - a megrendelés befejezése után várjon a fizetési átjáróra történő átirányításra. Ez az átirányítás néhány másodpercig eltarthat - kérjük, várjon, ne hagyja el az oldalt! Választhat, hogy online fizet bankján keresztül, VISA vagy MASTERCARD kártyával fizet.


Az online fizetéseket a PayU https://hungary.payu.com fizetési átjáró kezeli számunkra. A szolgáltató engedélyezett pénzforgalmi intézmény, a fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak, és minden információ titkosított.

Az online fizetés leggyorsabb módja. A PayU fizetési átjáró felületén adja meg a kártyaszámot, a lejárati dátumot és a CVC-kódot - három számot, amelyek a kártya hátoldalán található aláírási csíkon találhatók -. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, ezért valószínűleg egy biztonsági kód megadására kérik, amelyet SMS-ben kap a bankjától.