Loading...

A Szolgáltató Vállalkozás adatai

Jogviszony és általános közlemények

1.1 Hatályosság. A weboldal jelen használati feltételei 2023.01.01-től lépnek hatályba.
1.2 Weboldal. A jelen dokumentum alkalmazásában weboldalunk a https://www.maxiegeszseg.hu/ címen üzemeltetett weboldalunkat alkotó valamennyi weboldal gyűjteményét és valamennyi aloldalát, beleértve valamennyi aldomainünket is.
1.3 Szolgáltatás. A jelen dokumentum alkalmazásában a Szolgáltatás azt az információs társadalommal összefüggő szolgáltatást jelenti, amelyet Ön a weboldalunk használatával vesz igénybe, és amelynek szolgáltatója a Borivary s.r.o. kereskedelmi társaság, székhelye: Kozinovo náměstí 1534/7, 10200 Prága, ÁFA száma: 08393508, bejegyezve a prágai Városi Bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba, C részleg, betét 317661, adószám: CZ08393508 (a jelen dokumentum alkalmazásában "mi" vagy a megfelelő kifejezések). A Szolgáltatás használatával jogviszony jön létre köztünk és a Szolgáltatás igénybe vevője (a jelen dokumentum alkalmazásában "Ön" vagy a megfelelő kifejezések) között.
1.4 Webes tartalom. A jelen dokumentum alkalmazásában az általunk a szolgáltatás részeként az Ön rendelkezésére bocsátott webes tartalom minden olyan adatot jelent, amelyet az Ön által a webböngészőjén keresztül tett kérés alapján kap tőlünk, különösen szöveget, képeket, de az oldalak forráskódját is.
1.5 A szolgáltatás terjedelme. A szolgáltatás nyújtása során nem garantálható minimális terjedelem. A szolgáltatás átmenetileg vagy tartósan, részben vagy egészben nem állhat rendelkezésre. Felhasználói felülete, megjelenése vagy funkciói egyoldalú belátásunk szerint megváltozhatnak vagy eltávolíthatók, amelyről nem szükséges előzetes értesítést küldeni.
1.6 A szolgáltatás árazása. A Szolgáltatást ingyenesen biztosítjuk. Ön fizet a hardverért, a szoftverért és a Szolgáltatáshoz való kapcsolódásért.
1.7 A feltételek módosításának fenntartása. A Weboldal jelen Használati feltételei változhatnak, és időről időre frissíthetők. Az Ön felelőssége, hogy a Webes tartalom használata előtt megismerje annak aktuális változatát.
1.8 Általános korlátozások. Ön nem használhat semmilyen eszközt a jelen Szolgáltatáshoz vagy más szolgáltatásainkhoz, kapcsolódó és egyéb internetes szolgáltatásokhoz és oldalakhoz, illetve számítógépes hálózatokhoz kapcsolódó biztonsági intézkedések megsértésére vagy megkerülésére.
1.9 Jogi nyilatkozat. A vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékben Ön elfogadja, hogy nem vállalunk felelősséget a jelen Szolgáltatással kapcsolatban esetlegesen felmerülő károkért, és azt is elfogadja, hogy az ilyen károk összegét 0 fontban korlátozza.

Szerzői jog
2.1 A licenc kizárása. Ha a Webes tartalom részben vagy egészben szerzői jogvédelem alatt álló mű, és hacsak a Webes tartalom egy adott összetevőjére vonatkozóan másként nem rendelkezünk, nem adunk Önnek licencet a Webes tartalomra, és a Webes tartalmat a törvényes korlátozásokon és kivételeken kívül nem használhatja fel kifejezett engedélyünk nélkül.
2.2 Adatbázisjogok. Ön nem jogosult adatbázisaink bányászására vagy más módon történő felhasználására kifejezett engedélyünk nélkül. Ezen túlmenően Ön vállalja, hogy tartózkodik a hasonló magatartástól olyan adatbázisainkkal kapcsolatban, amelyek nem élveznek szerzői jogi védelmet.
2.3 Linkek. Ha Ön egy weboldalra hivatkozik, tudomásul veszi, hogy nem adhat harmadik félnek olyan hivatkozást, amely megkerüli a biztonságunkat vagy a tartalom terjesztésének ellenőrzésére szolgáló eszközeinket, például a csak bejelentkezett felhasználók számára elérhető hivatkozásokat. Ezenkívül minden esetben fenntartjuk a jogot, hogy megváltoztassuk a weboldal szerkezetét és tartalmát, vagy új tartalmi ellenőrzési eszközöket vezessünk be, illetve módosítsuk a meglévő eszközöket, ami az Ön által korábban megszerzett tartalom működésképtelenségét eredményezheti. Ön tudomásul veszi, hogy ilyen esetben nem jogosult kártérítésre.

Felhasználói fiók
3.1 Meghatározás. A felhasználói fiók az adatbázisunkban lévő rekordot és a hozzá tartozó adatokat jelenti; a hitelesítéshez használt bejelentkezési név és jelszó határozza meg. A felhasználói fiókhoz személyes adatok társíthatók, és amennyiben a felhasználói fiók jogi személyt képvisel, ezek a személyes adatok azonosítják a nevében eljáró természetes személyt.
3.2 A felhasználói fiók használata. A Szolgáltatás egyes részei felhasználói fiókhoz való hozzáféréshez köthetők. Ebben az esetben felhasználói fiók regisztrációjára van szükség, amelyre az alábbiakban meghatározott regisztrációs feltételek vonatkoznak.
3.3 Felhasználói fiók regisztrációs feltételei. A regisztrációval Ön elfogadja az alábbi feltételeket:
3.3.1. A regisztrációt a Weboldalon található webes űrlapon keresztül benyújtott kérése alapján végezzük el, amennyiben minden szükséges információt megad, és Ön elfogadja a jelen regisztrációs feltételeket.
3.3.2. Egy e-mail cím csak egy felhasználói fiókhoz használható.
3.3.3. A Szolgáltató fenntartja a jogot a regisztráció elutasítására.
3.3.4. A felhasználói fiókot többek között a velünk való kommunikációra és ügyintézésre használjuk. Az Ön felelőssége, hogy csak Ön vagy az Ön által felhatalmazott személy férjen hozzá a felhasználói fiókjához. Az ilyen személynek a felhasználói fiókon belüli cselekedetei megbízottként való fellépésnek minősülnek.
3.3.5 A rendszerkarbantartás részeként törölhetjük az inaktív és törölhetjük vagy összevonhatjuk a duplikált felhasználói fiókokat, a törlést vagy összevonást legalább 5 napos előzetes értesítés előzi meg, amelyet a felhasználói fiókhoz tartozó e-mail címre küldünk.
3.3.6 A jelen dokumentum szerinti kötelezettségeinek megszegése esetén jogunkban áll megszüntetni vagy korlátozni a szolgáltatás nyújtását az Ön számára, például a felhasználói fiók letiltásával, törlésével vagy a weboldalhoz való hozzáférés megakadályozásával.